reacties cliënten

 

 

 

februari 2017

In 2014 had een mevrouw  enorme last van winterhanden en ik mocht haar behandelen. Mevrouw vertelde me enkele weken geleden dat ze nog steeds geen last van winterhanden heeft gehad.

 

--------------------------

28 juni 2016

Wat is Quantum Allergy toch bijzonder! Een reactie van mijzelf

Enige jaren geleden, bij het huis verven, maakte ik ook gebruik van een steiger.
Ik klom naar boven maar bleef vervolgens een poos op de steigerplank zitten. Te bang om in de benen te komen, te gaan staan. Ik moest me zelf echt toespreken om zo ver te komen. Bij het schuren van de kozijnen op de 1e etage stond ik echt met knikkende knieën en ik heb ook wel een traan gelaten.
Op het moment dat ik wist dat we dit jaar weer aan de slag zouden gaan met het buiten schilderwerk heb ik mezelf getest. En ja, waarom schrijf ik dit nu? Het laat zich raden! Ik heb me enkele weken geleden 2 x gereset en vorige week, zonder te twijfelen, klom ik naar boven en ik genoot. Meerdere foto’s gemaakt van mijn uitzicht en geen centje pijn. Dankzij Quantum Allergy.


--------------------------
 

Nog een paar voorbeeldjes, ik zou bijna zeggen voorbeelden omdat het resultaat voor de ‘cliënt’ zo’n wereld van verschil is.

*  Tijdens de winterperiode last hebben van de kou en daar niet vrolijk van worden, zoals de cliënt aangaf: ‘ het beheerst mijn emoties’. Na de behandeling met Quantum Allergy geen last meer van de kou hebben en eigenlijk glimlachend aanhoren als anderen zeggen dat ze de winterkou nou weleens zat zijn.

*   Niet meer de klachten van hooikoorts hebben. Zonder problemen een bloemenzaak in kunnen lopen en daar zelfs nog in alle rust je boodschappen kunnen doen. En bij het verlaten van de winkel je realiseren dat je helemaal geen klachten kreeg.

*   Een ‘cliënt’ die last had van zonne-allergie. Zo gauw het gezicht, armen of benen in de zon kwamen dan reageerde het lichaam met rode uitslag. Je raadt het al; geen uitslag meer. Wel gaan we nog een stapje verder met de QA-behandeling want de ‘cliënt’ durft er niet van uit te gaan dat het goed blijft gaan. Voor ons een volgende uitdaging.

*   Steekvliegen en –muggen te lijf gaan heeft mijzelf enorm geholpen. Tijdens mijn trekharmonicaspelen voelde ik iets rondom mijn hoofd. Beide handen moet ik gebruiken bij het spelen; het insect wegjagen was dus niet mogelijk. Later merkte ik dat mijn oor dik en rood was en veel jeuk veroorzaakte. Na mijn Quantum Allergy behandeling was de jeuk er uit en de verdikking en roodheid verminderden.

*    2014 - Een mevrouw heeft enorme last van winterhanden en ik mocht haar behandelen. Enkele weken geleden hoorde ik dat mw. nog steeds geen last van winterhanden heeft gehad.

 

mijn ervaring met Quantum Allergy

Bij de workshop Quantum Allergy (enkele jaren geleden) ben ik o.a. behandeld voor mijn contact met kledingstoffen die polyacryl enz. bevatten. Er is echt een wonder gebeurd. Een shawl die ik een paar jaar terug tegen beter weten in kocht, heb ik tot dan zo goed als nooit kunnen dragen. Als ik ‘m droeg was dat even want dan benauwde het me, het zweet brak me uit. Na de behandeling bij de workshop kan ik onbeperkt deze shawl dragen.  

Maar ook andere kleding samengesteld uit een combinatie van stoffen. Ik kocht ‘per ongeluk’ toch een kledingstuk dat voor 23% uit polyester bestond. Het voelde aan als katoen maar ik kwam bedrogen uit. De tas met de aankoop stond al even in huis om terug te gaan brengen. Maar ik kwam er maar niet toe. Het voelde zelfs niet meer verkeerd. Toch maar gaan dragen en ja, je raadt het al…….. geen enkel probleem.
Het etiket bekijken voor een aankoop moet ik nog uit mijn systeem halen want ik betrapte me er later op dat ik in de winkel toch weer eerst keek of het kledingstuk dat ik zou willen kopen voor mij zonder problemen te dragen was.